Ένωση Λέρνας – Καλαμάτα 0-1: Ξεκίνημα με διπλό στη μάχη για την άνοδο

52
- Διαφήμιση -

Η Καλαμάτα φρόντισε με την έναρξη του πρωταθλήματος να δείξει πως θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλου του φαβορί για άνοδο, επικρατώντας πιο εύκολα απ’ότι δείχνει το τελικό σκορ της Ένωσης Λέρνας, στο γήπεδο του Κρανιδίου.

Το χρυσό γκολ της νίκης πέτυχε με κεφαλιά ο Γιόνδης στο 11ο λεπτό μετά από σέντρα του Μίνγκα.

- Διαφήμιση -

Το παιχνίδι ήταν ουσιαστικά ένας επιθετικός μονόλογος της Μαύρης Θύελλας, η οποία είχε δύο δοκάρια. Αρχικά στο 60ο λεπτό με απ’ευθείας εκτέλεση φάουλ του Φουάση και στη συνέχεια ο Αθανασόπουλος με κεφαλιά στο 65ο λεπτό.

Το συγκρότημα του Γιάννη Χριστόπουλου έφτασε εύκολα στην πρώτη νίκη, χωρίς να απειληθεί ουσιαστικά σε κανένα σημείο του παιχνιδιού από τους γηπεδούχους.

Άξια αναφοράς η παρουσία 100 περίπου οπαδών της Μαύρης Θύελλας, οι οποίοι αψήφησαν τη δύσκολη μετάβαση στο γήπεδο λόγω της χθεσινής κακοκαιρίας και βρέθηκαν στο πλάι της αγαπημένης τους ομάδας.

Ένωση Λέρνας: Κατσιαούνης, Δούρος(85΄Παπαγεωργόπουλος), Καϊάφας, Κάπλατζης, Σελλής, Μούγιος, Παπουτσής(72΄Αντωνόπουλος), Φλεβάρης, Μπίτζης, Τριανταφύλλου, Κόφι

Καλαμάτα: Βούρας, Τσόπελας, Φουάσης, Βοσκόπουλος(70΄Μπίζος), Αλιατίδης, Αντωνιάδης, Ζελέκου(62΄Λαθύρης), Πινδώνης, Αθανασόπουλος, Μίνγκας(90΄Γκελκέρια), Γιόνδης(83΄Ζαχαρόπουλος)

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.