ΠΑΟΚ – Άρης 1-1: Μοιρασιά στην Τούμπα

30
- Διαφήμιση -

Σε ένα παιχνίδι που επικράτησε η δύναμη και το πάθος, ΠΑΟΚ και Άρης μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Το τελικό 1-1 είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα καθώς εκτός από τα γκολ των Πέλκα και Γκαρσία, ελάχιστες ήταν οι καλές φάσεις που είχαμε στις εστίες και των δύο ομάδων. Ο Δικέφαλος αγωνίστηκε μετά το 59ο λεπτό με παίκτη λιγότερο μετά την δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Στέλιος Κίτσιου. Αυτό το αριθμητικό πλεονέκτημα δεν το εκμεταλλεύτηκαν οι κιτρινόμαυροι που έπαιξαν κυρίως με αντεπιθέσεις. Πλέον στο Δικέφαλο στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο ματς με τον Ολυμπιακό που είναι υψίστης σημασίας για τους Θεσσαλονικείς.

ΠΑΟΚ: Ρέι, Κίτσιου, Τόσκα, Χατσερίντι (46′ Μάτος), Κρέσπο, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Ζαμπά, Ελ Καντουρί (46′ Μπίσεσβαρ), Πέλκας, Καρέλης (76′ Πρίγιοβιτς).
ΑΡΗΣ: Κουέστα, Βέλεθ, Μαβράι, Σόουζα, Μενέντες (65′ Μπάσα), Μπάσα, Σιώπης, Ματίγια (82′ Ντιγκινί), Κολάσο, Γκαρσία, Γιουνές (46′ Ναζλίδης)

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.