- Διαφήμιση -
Σε μια άνετη επικράτηση απέναντι στη Μεθώνη έφτασε το απόγευμα του Σαββάτου το συγκρότημα της Σπερχογείας. Οι “Ταύροι” ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασαν στροφές πετυχαίνοντας τρία τέρματα.
Το δείκτη του σκορ άνοιξε στο 59ο λεπτό ο Κωστόπουλος με σουτ, ύστερα από γύρισμα του Γιακουμή. Ο  Γιακουμής πήρε τη σκυτάλη στο σκοράρισμα, γράφοντας το 2-0 στο 86ο λεπτό μετά από ασίστ του Δημητρίου. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Λαγωνικάκος στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Καραγιάννη.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Καλλιντέρης, Δημητρίου, Δωδεκάτος Ε.(87΄Κουμπανάκης), Λαγωνικάκος, Δωδεκάτος Γ., Παπαγιαννόπουλος, Καραχάλιος Ηρ., Καραγιάννης, Κωστόπουλος, Καραχάλιος Ι.(82΄Παπαδόγκωνας), Γιακουμής
ΜΕΘΩΝΗ: Κανελλόπουλος, Κότι, Μπάμπαλης, Παπανικολόπουλος, Βασιλόπουλος, Σαμπάνι, Τρυφωνόπουλος(70΄Κοτσίρης), Ηλιόπουλος, Βουρνάς(60΄Σούνι), Τσατάς, Τριανταφυλλάκης(87΄Ασημάκης)
- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.