- Διαφήμιση -

Ο Νικ Καλάθης και ο Ίαν Βουγιούκας εκπροσώπησαν τους παίκτες του Παναθηναϊκού στη Media Day της ομάδας ενόψει της αυριανής (14/11) αναμέτρησης με την Άλμπα Βερολίνου για την 8η αγωνιστική της Euroleague στο ΟΑΚΑ, συμφωνώντας πως η νίκη είναι μονόδρομος για το “τριφύλλι” μετά τον αποκλεισμό στο από τον Προμηθέα στο Κύπελλο.
Την κοινή πεποίθηση πως μία νίκη κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου θα αποτελέσει το καλύτερο αντίδοτο για τον Παναθηναϊκό μετά τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα στο Κύπελλο Ελλάδας εξέφρασαν ο αρχηγός του “τριφυλλιού”, Νικ Καλάθης και σέντερ της ομάδας, Ίαν Βουγιούκας, με τον τελευταίο μάλιστα να τονίζει ότι άπαντες κατανοούν πόσο στεναχώρησαν τον κόσμο.

Ο Νικ Καλάθης στις δηλώσεις του μίλησε για:

- Διαφήμιση -

Την αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου: «Έχουν πολλά καλά και άσχημα στοιχεία. Έχουν σουτέρ, παίζουν καλά με τη μπάλα, εκμεταλλεύονται τα λάθη των αντιπάλων. Προφανώς πρέπει να παίξουμε άμυνα και να τρέξουμε στο γήπεδο, να εκμεταλλευτούμε τα μις ματς».

Την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο: «Μόνο με έναν τρόπο μπορούμε να αντιδράσουμε. Να παίξουμε καλά στον αυριανό αγώνα και να είμαστε καλύτεροι. Μαθαίνουμε από τα λάθη που κάναμε κόντρα στον Προμηθέα, τι μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα. Πρέπει να δείξουμε μπροστά στο κοινό μας ότι ξέρουμε πως να παίζουμε».

Τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν τόσο νωρίς στη σεζόν: «Για εμάς υπάρχουν κάθε χρονιά καλές και κακές στιγμές. Το ζήτημα είναι πως αντιδράς και πως αντιμετωπίζεις το επόμενο παιχνίδι. Θα χάσεις κάποια παιχνίδια, όπου δεν θα είσαι καλός, όπως φέτος, αλλά για εμάς είναι θέμα να δείξουμε στο επόμενο παιχνίδι πως είμαστε καλύτεροι και πως μάθαμε από τα λάθη μας».

Ο Ίαν Βουγιούκας από την πλευρά του στάθηκε στο γεγονός ότι αυτός και οι συμπαίκτες του ξέρουν πως στεναχώρησαν τον κόσμο της ομάδας με τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Προμηθέας και ότι όλοι στην ομάδα αναγνωρίζουν ότι βρίσκονται σε δύσκολη φάση αλλά μία νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου θα βοηθήσει να ξεπεραστεί η κρίση. Ο σέντερ των “πρασίνων” μίλησε για:

Tην Άλμπα Βερολίνου: “Είναι μια νεανική ομάδα, η οποία είναι πέντε χρόνια μαζί. Τρέχουν πολύ καλά τον αιφνιδιασμό, παίζουν με ενέργεια και ενθουσιασμό και θα πρέπει εμείς να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι για να τους κερδίσουμε”.

Tον αποκλεισμό στο Κύπελλο: «Μας έχει πληγώσει αυτή η ήττα. Κακά τα ψέματα, ο Προμηθέας εκείνη την ημέρα έπαιξε καλύτερα από εμάς και φάνηκε πως το ήθελε περισσότερο. Είμαστε σε μια δύσκολη φάση, αλλά θα βοηθήσει μια νίκη αύριο, θα το ξεπεράσουμε και προχωράμε για το υπόλοιπο της σεζόν».

Tην ανακοίνωση των παικτών: «Η ανακοίνωση ήταν κάτι που χρειαζόταν να γίνει. Η ομάδα έχει έναν λόγο που παίζει για τρία τρόπαια και είναι στενάχωρο που χάθηκε νωρίς ο ένας στόχος. Στενοχωρήσαμε τον κόσμο μας οπότε βγήκε η ανακοίνωση, θέλοντας κι εμείς να πούμε πως καταλαβαίνουμε τον πόνο σας, αλλά προχωράμε για την υπόλοιπη σεζόν».

Πηγή: newsit.gr

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.