- Διαφήμιση -

Ο Απόλλωνας έχει ξεκινήσει ιδανικά το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής με 4 νίκες σε ισάριθμα ματς και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Απολλώνιο και την Γ.Ε. Ηρακλείου.

Ο προπονητής της ομάδας, Μπάμπης Μυτσκίδης, μίλησε στο SportsPlus για τη νίκη της ομάδας κόντρα στην Α.Ε. Αμπελοκήπων καθώς και για την πορεία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

- Διαφήμιση -

Αναλυτικά τα όσα μας δήλωσε:

“Ήταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, το δεύτερο σερί εκτός έδρας για εμάς απέναντι σε μια καλή ομάδα σαν την Α.Ε. Αμπελοκήπων. Καταφέραμε και πήραμε τα δύο πρώτα σετ και ενώ είχαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε τον αγώνα στο τρίτο σετ, χάσαμε τη συγκέντρωση μας στο τέλος και ο αντίπαλος μπήκε ξανά στο ματς, παίρνοντας και ψυχολογία.

Στο tie break βρεθήκαμε να κυνηγάμε στην αρχή, επιστρέψαμε γρήγορα όμως και πήραμε το προβάδισμα με 8-13. Στο σημείο εκείνο τραυματίστηκε η πασαδόρος μας, Δανάη Μουρατίδη, η οποία δείχνοντας αυταπάρνηση επανήλθε στο ματς και καταφέραμε να πάρουμε το σετ και το δίποντο με 15-17. Όλο το ιατρικό τιμ της ομάδας έχει πέσει πάνω της για να μπορέσει να δώσει το παρών στον κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου στο κλειστό της Παραλίας με την Πετρούπολη.

Όσον αφορά την πορεία μας στο πρωτάθλημα, πράγματι έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, φτάνοντας όσο ψηλότερα μπορούμε.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.