- Διαφήμιση -

Ο Αρτέμης Παλιάς είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλο ταλέντο και εμπειρία στο μεσσηνιακό ποδόσφαιρο και πέρυσι αναδείχθηκε πρωταθλητής με την ομάδα του Διαβολιτσίου. Το καλοκαίρι μεταπήδησε στον Ολυμπιακό Ανάληψης όπου παρέμεινε για λίγους μόνο μήνες, πριν συμφωνήσει με την ομάδα του Ακρίτα Κορώνης.

Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος της ομάδας του στη χθεσινή νίκη επί της Ανδρούσας δήλωσε στο SportsPlus:

- Διαφήμιση -

“Χθες μπορούσαμε να καθαρίσουμε το ματς από το πρώτο ημίχρονο αλλά σπαταλήσαμε πολλές κλασικές ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα δεύτερο τέρμα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αφήσουμε την Ανδρούσα μέσα στο ματς για σχεδόν όλο το παιχνίδι, καθώς το δεύτερο τέρμα το πετύχαμε στις καθυστερήσεις. Όπως και να έχει όμως, ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς σε μια δύσκολη έδρα.

Θα ήθελα να ευχηθώ περαστικά στον Κοντομανωλόπουλο που χτύπησε χθες και να είναι καλά, καθώς η υγεία είναι προφανώς πάνω απ’όλα.

Με το που ήρθα στην Κορώνη άπαντες στην ομάδα με αγκάλιασαν και μ’έκαναν να αισθανθώ κατευθείαν μέλος της μεγάλης οικογένειας της ομάδας. Το κλίμα εδώ είναι πραγματικά απίστευτο και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που πανηγυρίζουμε όλοι μαζί στα γκολ καθώς και από τη στήριξη που παρέχουν όλοι σε όποιον παίκτη κάνει κάποιο λάθος.

Τέλος, θέλω να αναφερθώ σχετικά με την καλοκαιρινή μου απόφαση και να αναφέρω πως τα λάθη που γίνονται, καλό είναι να διορθώνονται γρήγορα, όπως έγινε και με το δικό μου καλοκαιρινό λάθος.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.