- Διαφήμιση -

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 8-7 στην έδρα της Τσόλνοκι στην Ουγγαρία και έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή του ομίλου του στο Champions League, μετά την ήττα της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ.

Ούτε στην έδρα του θεωρητικά πιο δύσκολου αντιπάλου του, δεν σταμάτησε το “τρένο” του Ολυμπιακού στο Champions League της  υδατοσφαίρισης, αφού κέρδισε και την Τσολνόσκι στην Ουγγαρία με 8-7, διατηρώντας το απόλυτο των νικών.

Με όπλο την εξαιρετική άμυνα και πολύ καλό τον Μάνο Ζερδεβά, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν μία σπουδαία νίκη, παρά το γεγονός ότι έμειναν «άσφαιροι» στα τελευταία σχεδόν 12 λεπτά του αγώνα. Σε συνδυασμό μάλιστα με την ήττα της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ στο Σπλιτ (12-11) από τη Γιάντραν έμειναν μόνοι πρώτοι στην κορυφή του Ά Ομίλου.

- Διαφήμιση -

Τα οχτάλεπτα: 2-3, 3-3, 1-2, 1-0

Τα γκολ των δύο ομάδων

Ζόλνοκ (Γκόσιτς): Νάγκι, Ανγκιάλ, Λάζιτς 1, Σούμποτιτς 1, Βαρνάι, Πιέτλοβιτς, Γιάνσικ, Ράσοβιτς 1, Ντόρι 1, Μπατόρι, Ντράσοβιτς 3, Ζεγκάλμι, Μπανιάι.

Ολυμπιακός (Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 2, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς, Γιόκοβιτς 1, Μπουλιούμπασιτς 1, Δερβίσης, Κάκαρης 1, Μουρίκης, Γούνας, Αργυρόπουλος, Μίτροβιτς 2, Ζιβογίνοβιτς.

Πηγή: newsit.gr

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.