- Διαφήμιση -

Mε το καλημέρα και με τις εμφατικές του εμφανίσεις ο Σωτήρης Παπαδάκος έχει ωθήσει την ομάδα του ΓΣ Γαργαλιάνων στη δημιουργία του νικηφόρου σερί της-μετρά 2 στα 2 με νίκες επί Πολύβιου και Πάνα-δικαιώνοντας πλήρως τους ιθύνοντες του συλλόγου που, από την πλευρά τους, έκαναν την υπέρβαση το καλοκαίρι φέρνοντας στην Τριφυλία τον 1ο σκόρερ, 1ο τριποντέρ και MVP του περυσινού πρωταθλήματος.

Ο σπουδαίος small forward, που προσφέρει ωστόσο όπου του ζητηθεί, ακόμη και σαν play maker, μίλησε στο “Sportsplus.gr” ξεκινώντας από το διπλό, επί του Πάνα, στη Τρίπολη…

- Διαφήμιση -

“Σπουδαίο αποτέλεσμα απέναντι σε μια αξιόλογη και σκληρή, στην έδρα της ειδικότερα, ομάδα. Ο Πάνας πατούσε καλύτερα στα πρώτα 15′ του αγώνα, βρίσκοντας εύκολα σκορ, ωστόσο σταδιακά επιβάλαμε τον ρυθμό μας κι αυτό άλλαξε τα δεδομένα. Στην επανάληψη παίξαμε καλύτερα στην άμυνα, ήμασταν εύστοχοι και φέραμε το ματς στα μέτρα μας κατακτώντας τη νίκη” είπε αρχικά ο Λάκωνας αθλητής και συμπλήρωσε, κάνοντας στροφή και μιλώντας για τις 2 συνεχόμενες νίκες με τις οποίες άνοιξε τη σεζόν ο ΓΣΓ… “Το 2 στα 2 είναι ένα ιδανικό ξεκίνημα. Μας δίνει δύναμη αλλά και ώθηση για να διεκδικήσουμε πολλές νίκες στη συνέχεια. Η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες, διαθέτει πολλούς έμπειρους και ποιοτικούς αθλητές, αξιόλογο προπονητή και μια διοίκηση που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό μας. Οφείλουμε ωστόσο να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να πάμε βήμα βήμα και στο τέλος να κάνουμε το ταμείο μας…”.

Δεν ξέχασε να μας ευχαριστήσει, κλείνοντας, για τη “φιλοξενία” αλλά και για την ώθηση που, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, δίνει το “Sportsplus” στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης, στην περιοχή της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ… “Σας ευχαριστώ πολύ κ. Μπαλόπουλε για την φιλοξενία αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο προβάλετε όλα αυτά τα χρόνια το μπάσκετ. Εκεί στο “Sportsplus.gr” κάνετε, όλοι, υπέροχη δουλειά. Το μπάσκετ το χρειάζεται αυτό”.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.