- Διαφήμιση -

Ο Πάμισος αναδείχθηκε νικητής 1-0 επί του Εθνικού Μελιγαλά στο γήπεδο της Μεσσήνης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α΄τοπικής, με σκόρερ τον Άγγελο Σαραντόπουλο στο 82′ .

Με την νίκη αυτή η ομάδα του Γιώργου Καλόμαλου πάτησε κορυφή, έχοντας το 3 στα 3 με 6 γκολ υπέρ και κανένα κατά ως τώρα!

- Διαφήμιση -

Από την άλλη η ομάδα του Παναγιώτη Πολίμου, γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, αλλά σε γενικές γραμμές η πορεία της είναι αρκετά καλή βάση του στόχου της ομάδος του Εθνικού Μελιγαλά…

Ο αγώνας ήταν μέτριος, με τις δύο ομάδες να προσέχουν πιο πολύ τα νώτα τους, και όπως έδειχνε το αποτέλεσμα θα κρινόταν στις λεπτομέρειες κάτι που συνέβη, μίας και ο Πάμισος σκόραρε και πήρε την νίκη αυτή.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του, ακόμη οι ομάδες δεν έχουν βρει τον ρυθμό και τα πατήματα τους, με την Α΄τοπική να δείχνει ιδιαίτερα αμφίρροπη σε όλες τις θέσεις είτε του πρωταθλητισμού, ή την μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι φάσεις και το γκολ:

34′ Ατομική προσπάθεια του Παπαδόπουλου το σουτ του κατέληξε λίγο άουτ.

58΄Καλό σουτ εκτός περιοχής από τον Δημήτρη Κουρούπη η μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Τόσκα Σάρι.

66′ Απάντηση από τον Πάμισο σουτ εντός περιοχής του Αριστομενόπουλου στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα, και στην συνέχεια χτύπησε πάνω στον Αράπι και κατέληξε άουτ.

67΄Κίτρινη στον γενικό αρχηγό του Εθνικού Χρήστο Στούκα για διαμαρτυρία.

83΄Σουτ δυνατό εκτός περιοχής του Σαραντόπουλου βρήκε και κάπου η μπάλα και νίκησε τον Λίβα, γράφοντας το 1-0 για τον Πάμισο.

ΠΑΜΙΣΟΣ:(Γιώργος Καλόμαλος) Σ. Τόσκα, Αριστομενόπουλος, Χαραλαμπόπουλος Γ, Κατσιβαρδέας, Φιλόπουλος, Μπορχάν, Ντίσα (65′ Αράπι), Παπαδόπουλος (46΄Πολυχρόνης), Βλάχος, Σαραντόπουλος Άγγελος (91’ Κρ. Τόσκα).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ:(Παναγιώτης Πολίμος) Λίβας, Ντεμίρι (71’ Μακρής), Φέστας, Μπούνας, Χαραλαμπόπουλος Π, Σεμούρι(90′ Λυμπερόπουλος), Σαραντόπουλος Σάκης , Καρατζούλιας, Κουρούπης(85′ Διακουμάτος), Λάγιος, Ρουμελιώτης(71′ Καλύβας).

Διαιτητής ήταν ο Πλακογιάννης με βοηθούς τους Ηλία Τσουλάκο και Ηλία Ρηγόπουλο, ενώ τέταρτος ήταν ο Βοσκάκης.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.