- Διαφήμιση -

Στο πρώτο από τα 3 μεγάλα παιχνίδια της αγωνιστικής, η Εράνη Φιλιατρών υποδέχεται το μεσημέρι του Σαββάτου τον Πανθουριακό, σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι Φιλιατρινοί έχουν το απόλυτο μέχρι στιγμής, έχοντας κερδίσει Ολυμπιακό Ανάληψης και Τσικλητήρα Πύλου και θέλουν να συνεχίσουν με νίκη ώστε να φτάσουν τους 9 βαθμούς και να πάρουν σημαντικό προβάδισμα από τον σημερινό τους αντίπαλο.

- Διαφήμιση -

Ο Κώστας Λυμπερόπουλος υπολογίζει κανονικά στους νεοαποκτηθέντες Σταύρο Τσουλάκο και Παναγιώτη Κώτσο, ενώ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Λυκούργου Ανδρώνη, ο οποίος τιμωρήθηκε με 5 αγωνιστικές για την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Τσικλητήρα.

Στην Εράνη υπολογίζουν πολλά και στη βοήθεια του κόσμου που αναμένεται να κατακλύσει το παλιό γήπεδο των Φιλιατρών και να σπρώξει την ομάδα προς τη νίκη.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, στον Πανθουριακό θέλουν πάση θυσία να αποφύγουν την ήττα στο σημερινό παιχνίδι καθώς θα δουν τη διαφορά από την Εράνη να αυξάνεται στους 5 βαθμούς από την 3η κιόλας αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Αντώνης Μαυρέας καταστρώνει τα πλάνα έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του και αναμένει σύντομα μεταγραφική ενίσχυση προκειμένου να μπορέσει ο Πανθουριακός να διεκδικήσει με αξιώσεις το φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Θουρίας προέρχεται από νίκη και καλή εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό Ανάληψης και άπαντες στην ομάδα θέλουν να γυρίσουν με θετικό αποτέλεσμα από τα Φιλιατρά.

Το ντέρμπι, για το οποίο θα ενημερώνεστε ζωντανά από το SportsPlus, θα ξεκινήσει στις 3.30μ.μ. και θα το διευθύνει ο Ηλίας Αλεξέας με βοηθούς τους Αδαμόπουλο και Μπουρίκα.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.