- Διαφήμιση -

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να… ζεστάνει για τα καλά τον κόσμο του, με τον εντυπωσιακό τρόπο που νίκησε τη Βαλένθια στο ΣΕΦ (89-63). Το δίδυμο Σπανούλη – Μιλουτίνοφ έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα των “νυχτερίδων” και βοήθησε στο να πάρουν οι “ερυθρόλευκοι” την πρώτη τους νίκη στη φετινή Euroleague και να φτιάξουν… ψυχολογία. Έξι διψήφιοι για την ομάδα του Κεστούτις Κεμζούρα. Ο Κόνιαρης μπήκε στην 12άδα των Πειραιωτών και έκανε σημαντική δουλειά.

Το CUBE στην οροφή του ΣΕΦ δεν ήταν η πιο εντυπωσιακήεικόνα που είδαμε στο ΣΕΦ! Ο Ολυμπιακός βρήκε ένα… παγωμένο γήπεδο πριν το τζάμπολ του αγώνα του με τη Βαλένθια και κατάφερε να φέρει τα πάνω – κάτω! Οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν ένα “μαγικό” παιχνίδι και επικράτησαν των “νυχτερίδων” με 89-63.

- Διαφήμιση -

Έτσι, ο Ολυμπιακός πέτυχε την πρώτη του νίκη στην Euroleague, έβγαλε… αντίδραση μετά το “διαζύγιο” με τον Ντέιβιντ Μπλατ και έδειξε πως έχει… τύχη για να μπει στην 8άδα της διοργάνωσης.

Την ίδια στιγμή, οι “ερυθρόλευκοι” παίκτες έδειξαν αδίκησαν τους εαυτούς τους (τεράστια διαφορά με την εικόνα που είχαν στην έδρα της Βιλερμπάν). Όσον αφορά τη Βαλένθια, παρέμεινε χωρίς νίκη, είδε τη διαφορά να φτάνει πάνω από τους 30 πόντους -αλλά μείωσε στο τέλος- και κρατάει μόνο την ευστοχία που είχε στο πρώτο δεκάλεπτο, όταν και ήταν ανταγωνιστική.

Ο Μιλουτίνοφ με 17 πόντους/14 ριμπάουντ, ο Σπανούλης με 17 πόντους ξεχώρισαν από τους ερυθρόλευκους, που είχαν Πρίντεζη και Κουζμίνσκας στους 13 και τον Παπανικολάου στους 12, αλλά και τον Πάντερ στους 11. Ο Λόιντ είχε 12 πόντους και ο Μότουμ 11 για τη Βαλένθια. Την επόμενη αγωνιστική οι Πειραιώτες θα υποδεχθούν την Ζενίτ.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.