- Διαφήμιση -

Σε ένα μέτριο έως κακό ποιοτικά ματς, Εράνη και Πανθουριακός κόλλησαν στο μηδέν, σε μια λευκή ισοπαλία που χαρακτηρίζεται απολύτως δίκαια.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού αλλά σε αντίθεση με τα περισσότερα παιχνίδια τους, δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν μεγάλο αριθμό ευκαιριών με εξαίρεση το δίλεπτο 74-75 όπου θα μπορούσε να πετύχει το γκολ της νίκης.

- Διαφήμιση -

Στην αντίπερα όχθη, ο Πανθουριακός έπαιξε για την ισοπαλία και την πήρε σχετικά εύκολα καθώς αμυντικά ήταν πολύ καλά στημένος από τον Αντώνη Μαυρέα. Επιθετικά απείλησε ελάχιστα αλλά είχε την κλασική φάση με τον Μερκούρη στο 19ο λεπτό.

Εύκολα έβγαλε το ματς ο Αλεξέας σε ένα παιχνίδι το οποίο είχε δυνατά αλλά όχι αντιαθλητικά μαρκαρίσματα.

Οι φάσεις του αγώνα:

11′ Πρώτη αξιόλογη φάση με τον Αλεξανδρόπουλο να αποκρούει την κεφαλιά του Σπυρόπουλου

19′ Τεράστια ευκαιρία για τον Πανθουριακό με τον Μερκούρη να υποδέχεται υπέροχα τη μπάλα μέσα στην περιοχή αλλά το πλασέ που επιχείρησε πρόλαβαν ελάχιστα πριν περάσει τη γραμμή οι αμυντικοί της Εράνης

37′ Κεφαλιά του Πέππα στο δεύτερο δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Χρονοπουλου, η μπάλα πάνω από την εστία του Κόκκαλη

74′ Μεγάλη ευκαιρία με τον Βέλλη να νικιέται από τον Κόκκαλη στο τετ α τετ

75′ Τεράστια ευκαιρία από το κόρνερ κεφαλιά του Τσουλάκου εξ επαφής πέρασε άουτ

Εράνη: Αλεξανδρόπουλος, Γριβοκωστόπουλος, Παπαγεωργίου, Μπουρδέκας, Χρονόπουλος Α.(65΄Κώτσος), Χάρμπας, Ασημακόπουλος, Πέππας, Τσουλάκος, Βλαχόπουλος, Βέλλης

Πανθουριακός: Κόκκαλης, Νινιός, Πατσιώτης, Δημητρακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Καράμπελας, Σπυρόπουλος(86΄Κοστρίβας), Ράπτης, Μερκούρης(80΄Εμμανουήλ), Τρίψας(90΄Φαββατάς), Καννελόπουλος(71΄Μπαζάνης)

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.