- Διαφήμιση -

Το πρωτάθλημα της Α΄Τοπικής της Μεσσηνίας βρίσκεται σε εξέλιξη, έχοντας διεξαχθεί οι δύο πρώτες αγωνιστικές βαδίζουμε για την τρίτη στροφή ως τώρα, τι έχουμε δει ως τώρα, ποιες ομάδες έχουν το απόλυτο, ποιες βρίσκονται χωρίς βαθμό, και όλα τα υπόλοιπα θα τα αναλύσουμε παρακάτω.

Τριάδα στην κορυφή

- Διαφήμιση -

Πάμισος

Η ομάδα του Γιώργου Καλόμαλου βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας δύο νίκες επί της Ανδρούσας εντός με 2-0 και επί του Τέλλου Άγρα εκτός με 0-3, την Κυριακή στο γήπεδο της Μεσσήνης στις 15:30, υποδέχεται τον Εθνικό Μελιγαλά.

Εθνικός Μελιγαλά

Στην πρώτη θέση μαζί με τον Πάμισο με 6 βαθμούς είναι και ο Εθνικός του Παναγιώτη Πολίμου, καθώς κέρδισε με 1-2 στην πρεμιέρα την Αβία, και 2-0 εντός της Κυπαρισσία που κατεβαίνει ως φαβορί, την Κυριακή πάει στην Μεσσήνη να αντιμετωπίσει τον Πάμισο!

Εράνη Φιλιατρών

Δύο στα δύο και για την ομάδα του Κώστα Λυμπερόπουλου, η οποία στην πρεμιέρα επιβλήθηκε με 2-0 της Ανάληψης εντός, και πήρε διπλό με 1-2 στην Πύλο, το Σάββατο στις 15:30 υποδέχεται τον Πανθουριακό.

Πανθουριακός

Στους 4 βαθμούς στην τέταρτη θέση είναι η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα, μετά την εντός έδρα ισοπαλία με τον Απόλλων με 0-0, και την νίκη με 0-3 επί της Ανάληψης, παίρνοντας ρεβάνς για τον αποκλεισμό στο κύπελλο Μεσσηνίας. Το Σάββατο πηγαίνει στα Φιλιατρά να αντιμετωπίσει την Εράνη.

Απόλλων Καλαμάτας

Μαζί με τον Πανθουριακό στους τέσσερις βαθμούς, είναι και η ομάδα του Τάκη Σακελαρόπουλου, η οποία στην πρώτη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη με 0-0 εκτός έδρας με την Θουρία, ενώ στην δεύτερη κέρδισε 2-1 την Αβία, την Κυριακή έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στην Κυπαρισσία στις 15:30, για την 3η αγωνιστική.

Ακρίτας Κορώνης

Η ομάδα του Σπύρου Τσίκινη αν και νεοφώτιστη στην κατηγορία τα πηγαίνει πολύ καλά, έχοντας 4 βαθμούς σε 2 αγώνες, αρχικά κέρδισε 2-1 την Σπερχογεία στην πρεμιέρα στο Μεμί της Κορώνης, ενώ έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Κάμπο κόντρα στην Μάνη με 2-2, το Σάββατο στις 15:30 υποδέχεται τον ΠΑΟ Καλού Νερού.

ΑΟ Μεθώνης

Πολύ καλό ξεκίνημα και για άλλη μια νεοφώτιστη ομάδα, ο λόγος για την Μεθώνη του Βασίλη Κοσυφολόγου, όπου έχει 4 βαθμούς, ισοπαλία στην πρεμιέρα εντός με 1-1 με την Μάνη, και νίκη εκτός με 2-3 επί του Καλού Νερού, την Κυριακή στις 15:30 υποδέχεται την Πύλο.

ΑΣ Ανδρούσας

Θετικό είναι το ξεκίνημα για την ομάδα του Λάκη Σπάλα, όπου σε δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις που είχε πήρε 3 βαθμούς, η αρχή έγινε από την ήττα με 2-0 από τον Πάμισο στην Μεσσήνη, ενώ την επόμενη αγωνιστική, πήρε μεγάλο διπλό με 0-2 στο Πέτρος Γεωργανάς επί της Σπερχογείας, την Κυριακή στις 15:30, φιλοξενεί την Μάνη.

Τσικλητήρας Πύλου

Η ομάδα του Κώστα Στυλιανόπουλου, έχει τρεις βαθμούς σε δύο παιχνίδια, έχοντας κερδίσει εντός με 2-1 τον ΠΑΟ Καλού Νερού, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα μετά από την Εράνη με 1-2, την Κυριακή στις 15:30, φιλοξενείται από την Μεθώνη.

ΑΕ Μάνης

Δύο βαθμούς σε δύο παιχνίδια, για την ομάδα του Τάκη Δρούγα, αρχικά στην Μεθώνη με 1-1, και στην συνέχεια εντός έδρας με την Κορώνη με 2-2, την Κυριακή στις 15:30 φιλοξενείται από την Ανδρούσα.

ΑΕ Αβίας

Δύο ήττες σε δύο παιχνίδια για την ομάδα του Διονύση Πουλή, 1-2 στην πρεμιέρα με τον Εθνικό Μελιγαλά εντός έδρας, και 2-1 από τον Απόλλων Καλαμάτας εκτός έδρας, και στα δύο παιχνίδια η ομάδα του Κάμπου το πάλεψε! Την Κυριακή στις 15:30 υποδέχεται τον Ολυμπιακό Ανάληψης.

Τέλλος Άγρας

Με δύο ήττες σε ισάριθμα ματς ξεκίνησε και η ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη, 3-1 ηττήθηκε στην πρεμιέρα εκτός έδρας από την Κυπαρισσία, ενώ 0-3 στην συνέχεια εντός έδρας από τον Πάμισο, το Σάββατο στις 15:30, φιλοξενείται από την Σπερχογεία σε ένα πολύ σημαντικό ματς και για τους δύο.

ΠΑΟ Καλού Νερού

Με δύο ήττες σε δύο παιχνίδια έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του ο ΠΑΟ Καλού Νερού στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Διονύση Διονυσόπουλου, ηττήθηκε με 2-1 στην πρεμιέρα εκτός από την Πύλο, ενώ γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 2-3 από την Μεθώνη στην συνέχεια, το Σάββατο στις 15:30 φιλοξενείται από την Κορώνη.

ΑΟ Σπερχογείας

Πολύ κακό ξεκίνημα για τους Ταύρους στην μετά Καλόμαλου εποχή στον πάγκο τους, δύο ήττες σε δύο παιχνίδια, και έντονος προβληματισμός στο στρατόπεδο της Σπερχογείας, η οποία δείχνει πως χρειάζεται ενίσχυση κυρίως στην επιθετική γραμμή.

Η ομάδα του Φραγκίσκου Κεράνη ηττήθηκε στην πρεμιέρα με 2-1 στην Κορώνη, ενώ την δεύτερη αγωνιστική γνώρισε την ήττα με 0-2 από την Ανδρούσα, το Σάββατο υποδέχεται τον Τέλλο Άγρα με στόχο την πρώτη νίκη, σημαντικός ο αγώνας και για τους δύο αφού είναι στους 0 βαθμούς.

Ολυμπιακός Ανάληψης

Στον πάτο της βαθμολογίας είναι η ομάδα του Νίκου Γεωργακλή, η οποία ηττήθηκε με 2-0 στην πρεμιέρα στα Φιλιατρά από την Εράνη, και έχασε και με 0-3 στην Μεσσήνη από τον Πανθουριακό, παρότι στο κύπελλο τα πήγε πολύ καλά στο πρωτάθλημα δεν ξεκίνησε καλά. Την Κυριακή στις 15:30 φιλοξενείται από την Αβία.

  • Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πάμισος και ο Πανθουριακός δεν έχουν δεχθεί γκολ ακόμη, ενώ δεν έχει σπάσει το ρόδι ακόμη ο Ολυμπιακός Ανάληψης.

Οι σκόρερ μέχρι στιγμής:

Αναλυτικά:

3 γκολ: Κουρούπης (Εθνικός Μελιγαλά)

2 γκολ: Βέλλης (Εράνη Φιλιατρών), Σαραντόπουλος (Πάμισος Μεσσήνης), Κόλλιας (Κυπαρισσία), Σκαφιδάς (Τσικλητήρας Πύλου), Κ. Κορμπής (Αβία), Παπαδόπουλος (Πάμισος Μεσσήνης), Χελάς (Μάνη), Μουτζούρης (Κορωνη), Εμμανουήλ (Πανθουριακός), Σαμπάνι (Μεθώνη), Πουλάκος (Μεθώνη),

1 γκολ: Κάνιστρας (Μάνη), Σουπούλι (Κυπαρισσία), Καυκής (Τέλλος Άγρας), Γεωργιόπουλος (Κορώνη), Διακουμής (Κορώνη), Δασκαλάκης (Σπερχογεία), Ράλλης (Τσικλητήρας Πύλου), Μπεγέτης, (Καλό Νερό), Δεμπεγιώτης (Καλό Νερό), Μανδραπήλιας (Καλό Νερό), Πέππας (Εράνη Φιλιατρών), Βλαχόπουλος (Εράνη Φιλιατρών), Μπάκας (Απόλλων Καλαμάτας), Σπανός (Απόλλων Καλαμάτας), Μπάλλας (Ανδρούσα), Θεοδοσόπουλος (Ανδρούσα), Αριστομενόπουλος (Πάμισος), Νινιός (Πανθουριακός), Λάγιος (Εθνικός Μελιγαλά)

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.