- Διαφήμιση -

Την 22χρονη Βραζιλιάνα Τζούλια Γκατέλι Νούνιες απέκτησε η ομάδα βόλεϊ του Μεσσηνιακού.

Πρόκειται για ακραία η οποία αγωνιζόταν στο Κόσοβο με την Φεριζάϊ και αναδείχθηκε τρίτη καλύτερη επιθετικός και 4η σκόρερ της Σούπερ Λιγκ στην περυσινή σεζόν.

- Διαφήμιση -

Εχει αγωνιστεί ακόμη στην Σρέμπρενικ της Βοσνίας και στην APCEF της Βραζιλίας ενω υπήρξε μέλος της Εθνικής ομάδας Κ19 των καριόκας στο πρωτάθλημα Ν. Αμερικής, το 2014 στην Χιλή.

Στο μεταξύ, η προετοιμασία του Μεσσηνιακού για το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών συνεχίστηκε με φιλικές συναντήσεις στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο απέναντι στον Απολλώνιο και τον Ηρακλή Κηφισιάς ενώ είχαν πρηγηθεί αυτές με Αιγάλεω και Θρίαμβο Χαϊδαρίου.

Την αποστολή απετέλεσαν οι Κωνσταντοπούλου, Ραμούνδου, Κουτσουροπούλου, Μπένου, Μπεσή, Βακάλογλου, Αραπάκη, Γκατέλι, Αναγνώστου, Μαθιουδάκη, Μπούκουρα, Κουτσοβίτη, Γρίβα. Συνόδευσαν οι Δροσινός, Χρονόπουλος, Ζεργιώτης.

Ο Μεσσηνιακός θα κάνει το πρώτο σέρβις για τη νεα σεζόν το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 (4 μ.μ.), στην Παραλία με την Αργυρούπολη.

Πηγή: messinialive.gr

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.