- Διαφήμιση -

Ο Παπαφλέσσας Χώρας ξεκίνησε με νίκη το φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας με 0-2 στην έδρα της Ομόνοιας. Ο προπονητής της ομάδας, Λυκούργος Ανδρώνης, μίλησε στο SportsPlus:

“Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα η οποία έχει τους ιδίους στόχους με εμάς και είχαμε προετοιμαστεί πάρα πολύ για αυτόν τον αγώνα. Στο πρώτο δεκάλεπτο μπήκαμε κάπως νωθρά και μάλιστα σε ένα σουτ έξω από την περιοχή μας από τον αντίπαλο δεν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ άλλα η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Από εκείνο το σημείο και πέρα ισορροπήσαμε και πήραμε τα ηνία του αγώνα, ανεβάζοντας πάρα πολύ την απόδοσή μας και πετύχαμε το πρώτο τέρμα με πέναλτι.

- Διαφήμιση -

Το ίδιο σκηνικό εξελίχθηκε και στο δεύτερο μέρος μετά από μια πολύ όμορφη ενεργεία τον παιδιών, πετύχαμε και το δεύτερο γκολ στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου. Μετά το 70΄ παίζοντας με παίχτη λιγότερο (πολύ σωστή η απόφαση του διαιτητή για δεύτερη κίτρινη), αναγκαστήκαμε να παίξουμε στο δικό μας μισό και να βγαίνουμε με αντεπιθέσεις έχοντας το σκορ υπέρ μας και καταφέραμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς.


Στόχος της ομάδας είναι να κατακτήσει την πρώτη θέση. Έχουμε εκκινήσει ιδανικά την χρονιά μας με πολλή δουλειά και όρεξη από όλα τα παιδιά άλλα για να τα πετύχουμε όλα αυτά και να έχουμε ανάλογη συνεχεία, χρειάζεται πολλή ταπεινότητα, να έχουμε κάτω τα κεφάλια μας και ο ίδιο και ακόμη περισσότερος ζήλος από τα παιδιά μου.”


- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.