- Διαφήμιση -

Παρελθόν αποτελεί από τη Μαύρη Θύελλα και τη θέση του διευθυντή επικοινωνίας ο Γιώργος Μαρκόπουλος λόγω φόρτου εργασίας όπως δήλωσε ο ίδιος.

Η ανακοίνωση της Π.Α.Ε.:

- Διαφήμιση -

Η διοίκηση της Π.Α.Ε. Π.Σ. “Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ” θα ήθελε να ευχαριστήσει τον μέχρι πρότινος Διευθυντή Επικοινωνίας της, Γιώργο Μαρκόπουλο, για την προσφορά και την αγαστή συνεργασία που είχαμε το διάστημα των τριών μηνών συμπόρευσής μας, του ευχόμαστε δε, μόνο επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας του.

Η ανακοίνωση του Μαρκόπουλου:

“Ως πρώην Διευθηντής Επικοινωνίας της Π.Α.Ε. Π.Σ. “Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ” θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την Διοίκηση της ομάδας μας, τους συνεργάτες μου στο γραφείο και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα για αυτό το όμορφο ταξίδι που είχαμε τους τρεις μήνες της συνεργασίας μας.
Λόγοι αυστηρά επαγγελματικοί οι οποίοι έχουν να κάνουν με τον περιορισμένο χρόνο που είχα στην διάθεσή μου, αφού έπρεπε να υπάρχει συγχρόνως και ενασχόληση με τον ραδιοφωνικό σταθμό που διαθέτω, δεν μου επιτρέπουν να ανταποκριθώ στις αυξημένες υποχρεώσεις που αναπτύσονται σε όλα τα επίπεδα οργάνωσης της ομάδας μας.          Ως εκ τούτου θεωρώ ότι είναι σόφρων να λυθεί κοινή συναινέσει αυτή η συνεργασία.   Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η Μαύρη Θύελλα να εκπληρώσει όλους τους φετινούς της στόχους, είμαι σίγουρος γι’αυτό γιατί έχω γνώση της οργάνωσης που διέπει τον σύλλογο και όλοι στο τέλος της αγωνιστικής σαιζόν να πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Super League 2.
Γιώργος Μαρκόπουλος”.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.