- Διαφήμιση -

Σε ένα “σκληρό” ματς με πολλά φάουλ, ΑΕΚ και ΑΕΛ “πάλεψαν” για τη νίκη και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά κόλλησαν τελικά στο 0-0, στο… χωράφι του AEL FC Arena.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο στη Λάρισα, καθώς δημιούργησε λίγες καλές φάσεις και με τον Λιβάγια να στέλνει στο δοκάρι την καλύτερη εξ αυτών, έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΛ.

Τα πολλά φάουλ και το… χωράφι του AEL FC Arena δεν επέτρεψαν να υπάρξει ρυθμός στον αγώνα, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μένουν στην ισοπαλία, που πανηγυρίστηκε από τους γηπεδούχους, αλλά όχι και από τους φιλοξενούμενους.

- Διαφήμιση -

Το παιχνίδι

Στον τραγικό αγωνιστικό χώρο του AE FC Arena, οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με… κατς το παιχνίδι και είναι χαρακτηριστικό ότι στο 5′ είχαν από μία κίτρινη κάρτα για σκληρά μαρκαρίσματα. 

Η ΑΕΚ ήταν αυτή που έδειξε πάντως πιο «απειλητική» και έχασε την πρώτη ευκαιρία, με μία κεφαλιά του Μάνταλου άουτ, από καλή θέση, μετά από σέντρα του Παουλίνιο από δεξιά. 

Ήταν και η μοναδική ουσιαστικά αξιοσημείωτη φάση στο πρώτο μέρος, καθώς ακολούθησαν πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, που «χάλασαν» το ματς, την ώρα που οι παίκτες προσπαθούσαν να αντεπεξέλθουν στο… χωράφι της Λάρισας.

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα του αγώνα άλλαξε για σχεδόν ένα εικοσάλεπτο, με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω – κάτω και τις δύο ομάδες να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες για ένα γκολ.

Στο 57′ ο Λιβάγια τράνταξε το δοκάρι του Κρίστινσον με σουτ από το ύψος της περιοχής και η ΑΕΛ «απάντησε» με μια προβολή του Μπράλιτς που σταμάτησε πάνω στη γραμμή και μια κεφαλιά του Μόρα μετά από κόρνερ στο 64′. 

Τρία λεπτά μετά, ο Ουάρντα έχασε την ευκαιρία του αγώνα, πλασάροντας άουτ σε τετ-α-τετ με τον Μπάρκα για να πέσει ξανά το ρυθμός στη συνέχεια. 

Η Ένωση προσπάθησε στη συνέχεια με… γεμίσματα να φέρει την μπάλα μέσα στην περιοχή, αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα στο χορτάρι, αλλά πρώτα ο Μάνταλος και μετά ο Λιβάγια δεν κατάφεραν να σκοράρουν στη μοναδική τους ευκαιρία στο 83′. 

Το 0-0 έμεινε έτσι μέχρι τέλους, με την ΑΕΛ να πανηγυρίζει την ισοπαλία μπροστά στους οπαδούς της, την ώρα που η ΑΕΚ αποχωρούσε με έντονα και δικαιολογημένα παράπονα για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Οι συνθέσεις στο ΑΕΛ – ΑΕΚ

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας, Μπράλιτς, Στάνκοβιτς, Σεσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς (90+1′ Χαλκιαδάκης), Κάτσε (85’ Φατιόν), Μπέρτος, Ουάρντα, Ντάουντα (72’ Νούνιτς)

ΑΕΚ: Μπάρκας, Χουλτ, Μπακάκης (74’ λ.τρ Ζεράλδες), Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Παουλίνιο, Γαλανόπουλος, Μάνταλος (85’ Οικονόμου),Σιμόες, Λιβάια, Ολιβέιρα (46’ Ντέλετιτς)

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.