- Διαφήμιση -

Ο Αβράμης Αθηνέλης ο άνθρωπος που ξεκίνησε να κινείται στον χώρο των αποδυτηρίων της Μαύρης Θύελλας την δεκαετία του ’90 και συγκεκριμένα το 1994 ως διάδοχος του Γιώργου Φουρναράκου συμπληρώνει περίπου μια εικοσαετία ζώντας από κοντά τα τεκταινόμενα και τις εξελίξεις της αγαπημένης μας ομάδας. Επιτυχίες, ανόδους, σπουδαίες νίκες, πίκρες, υποβιβασμούς και αχώνευτες ήττες όλο αυτό το διάστημα ο Αβράμης είχε τον τρόπο του να… φτιάχνει τους ποδοσφαιριστές, ειδικά στη δύσκολη εποχή.

Και για τους νεαρούς που αποτελούσαν το αύριο του συλλόγου ο Αβράμης εφάρμοζε ένα είδος μύησης που μεταλαμπαδευόταν από γενιά σε γενιά με τις φανέλες των ποδοσφαιριστών που είχαν πάρει μεταγραφή σε μεγάλο σύλλογο να κοσμούν το ταβάνι των αποδυτηρίων εκεί όπου ο ίδιος τις είχε κρεμάσει ψηλά ώστε να αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για τους μεταγενέστερους.

- Διαφήμιση -

Ο θρυλικός φροντιστής μας συνεχίζει για μία ακόμη χρονιά το σπουδαίο έργο του και η νυν διοίκηση αναγνωρίζοντας όλη αυτή την σπουδαία ασπρόμαυρη διαδρομή που έχει διανύσει τον τιμά με το ελάχιστο υλικό αγαθό που θα μπορούσε να του προσφέρει, αφού τα αισθήματα όλης της πόλης ξεχιλύζουν γι’αυτή την εμβληματική φυσιογνωμία. Ένα μεταφορικό μέσο για την ψυχή της Μαύρης Θύελλας, ένα μέσο που θα κάνει τις συνθήκες εργασίας του πιο ανθρώπινες και πιο ασφαλείς.

Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΒΡΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.