- Διαφήμιση -

Το «μπαμ» από την Αρμάνι Μιλάνο είναι γεγονός, με τον Λουίς Σκόλα να πηγαίνει στην «πρωτεύουσα της μόδας» για χάρη της, όπως αποκάλυψε ο Έτορε Μεσίνα.

Είναι γεγονός, ο Λουίς Σκόλα θα επιστρέψει στην Ευρώπη ύστερα από 12 ολόκληρα χρόνια! Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ, που με τον Φακούντο Καμπάτσο δημιούργησαν μια υπέροχη ιστορία και οδήγησαν την Εθνική τους ως τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, συμφώνησε με την Αρμάνι Μιλάνο, με τον τεχνικό της, Έτορε Μεσίνα, να κάνει την αποκάλυψη.

- Διαφήμιση -

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Μπρέσια για το πρωτάθλημα, ο «Έκτορας» παραδέχθηκε, ότι οι δύο πλευρές υπέγραψαν συμφωνία και ο 39χρονος θα ενσωματωθεί στην ιταλική ομάδα. Τελευταία φορά, που βρισκόταν στη Γηραιά Ήπειρο, ήταν με την φανέλα της Μπασκόνια, όπου είχε αγωνιστεί την περίοδο 1998-2007, προτού πάρει το δρόμο για το ΝΒΑ.

Την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην Κίνα και, τώρα, μετά τις τρομερές εμφανίσεις στο Μουντομπάσκετ με 17.9 πόντους και 8.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, θα βρεθεί ξανά στην Ευρώπη, δημιουργώντας ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες για την Αρμάνι, ελπίζοντας πως δε θα μείνει για ακόμη μια χρονιά στις εντυπώσεις των μεταγραφών.

Πηγή: basketa.gr

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.