- Διαφήμιση -

Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές κόντρα στην αξιόμαχη Λαμία, έφτασε με μικρή δυσκολία στο “τρίποντο?” (2-0) και θα περιμένει το αποτέλεσμα του αυριανού ΑΕΚ – ΠΑΟΚ για να δει αν θα μείνει μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αρκετές ευκαιρίες δημιούργησαν οι “ερυθρόλευκοι”, που πλέον στρέφουν την προσοχή τους στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα.

Έκανε τη… δουλειά του πριν τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Λαμία μπέσα στο “Γ. Καραϊσκάκης” με 2-0, επέστρεψε στα “τρίποντα” και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στην αναμέτρηση του Βελιγραδίου, για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι “ερυθρόλευκοι” παρατάχθηκαν με 5 αλλαγές κόντρα στην ομάδα της Φθοιώτιδας, πήραν το “τρίποντο” με τα γκολ των Σουντανί και Ελ Αραμπί και θα δουν με… ηρεμία το αυριανό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

- Διαφήμιση -

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Οι ρόλοι των δύο ομάδων ήταν ξεκάθαροι με τη “σέντρα” του αγώνα. Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο και όσο περνούσαν τα λεπτά αύξησαν την πίεση τους στα καρέ της Λαμίας. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να κρατήσουν στην κατοχή τους την μπάλα και στο 9′ είδαν τους “ερυθρόλευκους” να χάνουν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα. Ο Σεμέδο έκλανε τη μακρινή μπαλιά, ο Ποντένσε βρήκε με εναέριο «τακουνάκι» τον Σουντανί, αλλά το πλασέ του παίκτη των γηπεδούχων έστειλε την μπάλα πάνω στον Βελλίδη

Η Λαμία είχε πυκνή διάταξη (πολύ κοντά τις γραμμές της) αλλά ο Ολυμπιακός άνοιξε το παιχνίδι του, έστειλε την μπάλα στις πτέρυγες και “σημάδεψε” τον Σουντανί με κάθετες και σέντρες. Οι ευκαιρίες δημιουργήθηκαν, αλλά και χάθηκαν από τους Πειραιώτες., με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Λίγο πριν την ανάπαυλα, ο Σωτήρης Αντωνίου προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή, βάζοντας τον Τζανετόπουλο στη θέση του Πλιάτσικα

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στην επανάληψη, προκειμένου να… καθαρίσει το “τρίποντο” και στο 51′ έφτασε στο γκολ με τον Ελ Αραμπί, το οποίο ακυρώθηκε σωστά (ήταν οφσάιντ ο Ποντένσε στην αρχή της φάσης).

Την ώρα που οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν ακόμα πιο μεγάλη την πίεση τους και ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν έτοιμος να βγάλει τον Βαλμπουενά, λόγω μικροενόχλησης, ο Σουντανί έδωσε λύση στο “πρόβλημα” τον γηπεδούχων (61′). Έπειτα από κόντρα επίθεση, ο Βαλμπουενά γύρισε από τ’ αριστερά, ο Ελ Αραμπί έστρωσε για τον Σουντανί, που αυτήν τη φορά πλάσαρε εύστοχα από την καρδιά της αντίπαλης περιοχής για το 1-0.

Εννέα λεπτά αργότερα, ο Ολυμπιακός “κλείδωσε” τη νίκη.Ο Κούτρης έβγαλε ωραία σέντρα από τα αριστερά, και ο Ελ Αραμπί -με προβολή- έστειλε την μπάλα πάνω στον Βελλίδη και στα δίχτυα της Λαμίας για το 2-0.

Τα υπόλοιπα λεπτά ήτα διαδικαστικού χαρακτήρα, με τον Ολυμπιακό να μην χάνει ούτε στιγμή τον έλεγχο του αγώνα, να πλησιάζει αρκετές φορές τα αντίπαλα καρέ, αλλά να μένει στο 2-0.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.