- Διαφήμιση -

Η καλή δουλειά του Τάκη Πεφάνη στο Νέο Άρι φαίνεται να συνεχίζεται και φέτος, με τη νεοφώτιστη στην Α1 Τοπική Κατηγορία να παίρνει την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου, επικρατώντας άνετα με 4-1 του Αστέρα Αρφαρών.

Ο Τάκης Πεφάνης μίλησε στο SportsPlus για το χθεσινό παιχνίδι, την προετοιμασία καθώς και για τη σεζόν που ξεκινά

- Διαφήμιση -

Οσον αφορα το χθεσινο ματς.ξταν ενα παιχνιδι κυπέλλου ανάμεσα σε δυο ομάδες που την περσινή χρονιά πηραν την άνοδο στην πιο πανω κατηγορια.Εμεις σαν ομαδα το παιχνίδι το θέλαμε πολυ και είχαμε και επιπλεον κίνητρο για να το κερδίσουμε που ηταν η είσοδος στους 8 του κυπέλλου.

Θελαμε απο την αρχη να επιβάλλουμε το ρυθμο μας και αν γινοταν να περναμε κεφαλι γρηγορα στο σκορ οπως και εγινε για να μας απλοποιήσει την δουλεια μας. Αν και η αποδοση μας σε σχεση με το προηγούμενο ματς δεν κυμανθηκε στα ιδια πλαισια παρολα αυτα κατορθώσαμε να ειμαστε εύστοχη στις τελικες που δημιουργησαμε και να μειώσουμε οσο γινεται τα αμυντικα λαθη περιοριζοντας τον αντιπαλο.Το πολυ θετικό απο χθες ειναι οτι σε ενα ματς με μετρια αποδοση για εμας σκοραραμε 4 τερματα και απειληθηκαμε ελαχιστα.

Τωρα ξαναμπαινουμε σε εβδομαδα να δουλεψουμε σκληρα για να ειμαστε ετοιμοι για το πρωταθλημα.Η προετοιμασία εχει κυμανθεί οσο μπορει σε ικανοποιητικά επίπεδα με ολα τα προβλήματά που μπορει να έχει μια ερασιτεχνική ομάδα .Ο στόχος μας για φετος ειναι να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα με παίκτες που θα πασχιζουν απο την έναρξη μεχρι και την ληξη του παιχνιδιού για την νικη με σκοπο την παραμονη και τον σεβασμό ολων στην κατηγορια.

Τελος θα ηθελα να αφιερώσω την χθεσινη προκριση στον προεδρο της ομαδας μας Στάθη Σπηλιωτη για την ονομαστική του εορτή.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.