- Διαφήμιση -

Με ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο κυριάρχησε και αξιοποίησε τις ευκαιρίες του, ο Παπαφλέσσας Χώρας νίκησε με 1-2 τον Πανιώνιο Καλαμάτας και προκρίθηκε στους 8 του Κυπέλλου Μεσσηνίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι, αρχικά στο 13ο λεπτό με σουτ του Κούτρη το οποίο μπλόκαρε ο Αργυρόπουλος και στη συνέχεια 4 λεπτά αργότερα με ωραίο σου του Καρούμπα που πέρασε λίγο άουτ.

- Διαφήμιση -

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 26ο λεπτό με κεφαλιά του Νώντα Τσέρτου μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσόπελα Α.,

Μάλιστα στο 44ο λεπτό διεύρυναν το προβάδισμά τους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Burjalani.

Οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο και απείλησαν με σέντρα σουτ του Σεφεράσι την οποία απομάκρυνε με δυσκολία ο Αργυρόπουλος, στο 65ο λεπτό.

4 λεπτά αργότερα σημειώθηκε μια καθοριστική φάση για το ματς, καθώς ο Καρούμπας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία του, σε μια φάση όπου ζήτησε πέναλτι και φάνηκε να υπάρχει ανατροπή.

Το γεγονός πως έμειναν με παίκτη λιγότερο πείσμωσε τους γηπεδούχους οι οποίοι μείωσαν στο 74ο λεπτό με σουτ του Κούτρη έξω από την περιοχή στο οποίο η μπάλα κόντραρε σε πόδια αμυνόμενων και παίρνοντας περίεργη τροχιά, κρέμασε τον Αργυρόπουλο.

2 λεπτά αργότερα οι Κυανέρυθροι έχασαν τεράστια ευκαιρία με το Μιχάλη Στραβάκο να βλέπει το σουτ που εξαπέλυσε από κοντά σε φάση διαρκείας να αποκρούεται από τον Αργυρόπουλο.

Μέχρι το τέλος του ματς δε σημειώθηκε κάποια άλλη σημαντική ευκαιρία, με αποτέλεσμα το συγκρότημα του Ανδρώνη να πάρει την πρόκριση στην 8αδα του Κυπέλλου.

Πανιώνιος Καλαμάτας: Ρακόπουλος, Πραστέλλας(61΄Στραβάκος), Γιάνναρης, Σκαρπαλέζος, Γεωργακόπουλος, Κοντοθανάσης Χ., Κώστας Π.(85΄Βοσνάκης Κλ.), Κώστας Μ.(80΄Ψάρρας), Καρούμπας, Seferasi A.(90΄Μπάκας), Κούτρης

Παπαφλέσσας Χώρας: Αργυρόπουλος, Δημόπουλος Κ., Κωνσταντόπουλος, Seferasi R., Τσόπελας Θ., Γκεβόρι(62΄Δημόπουλος Φ.), Τσέρτος Α., Τσόπελας Α., Burjalani, Τσέρτος Ε., Ζόμπολος(17΄Κυριακόπουλος)

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.