- Διαφήμιση -

Ο Αστέρας Βλαχιώτη έδειξε από τον πρώτο αγώνα του στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής την δυναμική στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Μπροστά σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη ο Αστέρας επικράτησε 2-0 του Α.Ο. Διαβολιτσίου με σκόρερ τους Νέρες και Ζαϊμι χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους οι οποίοι δεν απείλησαν την εστία του Πονηρού.

- Διαφήμιση -

Άξιο αναφοράς οι πολλοί Λάκωνες ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε αυτό το αγώνα για τους γηπεδούχους, Αρώνης, Κουρτέσης, Σταμογιάννος, Παπούλης, Αναστασόπουλος και Λεϊμονίτης.

Παρά τις 3-4 απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών που αντιμετώπιζαν οι γηπεδούχοι πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, Χρήστου ήταν εκτός λόγω τραυματισμού, ο αργεντίνος Πόνσε και ο Πολωνός Σνιεγκ εκτός αποστολής.

Απέναντι σε μια πολύ δυσκολοκατάβλητη ομάδα οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα βρήκαν τις λύσεις και μετά από πάσα του Παπούλη ο Νέρες άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο αποδέκτης της κάθετης πάσας του Δωματά ήταν ο Ζαϊμι ο οποίος πριν λίγο είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο και διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 79ο λεπτό.

Εκτός των δύο γκολ ο Αστέρας είχε 4-5 πολύ καλές ευκαιρίες στις οποίες θα μπορούσε να είχε αυξήσει τον δείκτη του σκορ.

Δύο κίτρινες για τους γηπεδούχους Κουρτέσης και Τσούπρος.

Η σημερινή νίκη ήταν η δεύτερη συνεχόμενο στην έδρα του απέναντι σε ομάδες της Μεσσηνίας μετά την περυσινή επί της Καλαμάτας με 1-0.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Βλαχιώτη ταξιδεύει στη Βάρδα για να αντιμετωπίσει στον πιο ενδιαφέρον αγώνα της 2ης αγωνιστικής την τοπική ομάδα.

Αστέρας Βλαχιώτη 2 – 0 τελικό  Α.Ο. Διαβολιτσίου (1 – 0 ημίχ)

Γκολ: Νέρες το 1 – 0 στο 10′ μετά από πάσα του Παπούλη, Ζαϊμι το 2 – 0 79′ μετά από πάσα του Δωματά.

Αστέρας Βλαχιώτη: Πονηρός, Κουρτέσης (75′ Μαργαρίτης), Τρανταφύλλου, Τσούπρος, Μπριλλάκης, Αρώνης (60′ Λεϊμονίτης), Σταμογιάννος, Δωματάς, Πούτσης, Νέρες (75′ Αναστασόπουλος), Παπούλης (70′ Ζαίμι).

Τρακάκης, Χρήστου, Λεϊμονίτης, Αναστασόπουλος, Ζαϊμι, Μαργαρίτης, Γραμματικός

Α.Ο. Διαβολιτσίου: Καλογερόπουλος, Σταματελόπουλος, Λιόλιος, Σεντεμέντες, Μπαστακός, Πιτσίλης, Τζανετέας, Μουλιάτος, Αθανασόπουλος, Γραμματικόπουλος, Γεωργιόπουλος.

Μπαλόπουλος, Τσουκαλάς, Φωτόπουλος, Χόντζα, Κωνσταντακόπουλος, Οδεμισιώτης, Κουλόπουλος.

Διαιτητής: Ρούτσης Ιωάννης, Βοηθοί: Σπηλιώτης Παναγιώτης-Κλεπετσάνης Αθανάσιος (Κορινθίας)

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.