- Διαφήμιση -

Η κλήρωση για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος που έγινε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της Ε.Π.Ο. έφερε την ομάδα μας αντίπαλη με την Α.Ε Καραϊσκάκης Άρτας. Η πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού θα προκύψει από νοκ άουτ αγώνα και η διεξαγωγή του θα εξαρτηθεί από τον ορισμό της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με το Αιγάλεω λόγο τηλεοπτικής κάλυψης από την Ε.Ρ.Τ. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην Τρίπολη στην έδρα του Αστέρα και συγκεκριμένα στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Η διοίκηση της Π.Α.Ε. Π.Σ. «Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2019» θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους μεγαλομετόχους του Αστέρα Τρίπολης Κους Δημήτρη Μπάκο και Γιάννη Καυμενάκη καθώς και τον πρόεδρο Κο Γιώργο Μποροβήλο για την παραχώρηση του γηπέδου αλλά και για τις διευκολύνσεις που μας παρείχαν. Παρά την καλή διάθεση και τις προσπάθειες που καταβάλαμε να αγωνιστούμε στην πόλη μας και στην φυσική μας έδρα το Εθνικό Στάδιο αυτό δεν κατέστη δυνατό, λόγω των παρατεταμένων εργασιών που έχουν δρομολογηθεί και επί της ουσίας έχουν καθυστερήσει όχι με δική μας υπαιτιότητα. Ελπίζουμε μια ενδεχόμενη πρόκριση στον επόμενο γύρο να μας βρει γηπεδούχους και αγωνιζόμενους στο δικό μας γήπεδο και μπροστά στο φίλαθλο κοινό της Μαύρης Θύελλας.

- Διαφήμιση -

Αναλυτικά τα 12 ζευγάρια που κληρώθηκαν είναι τα εξής  (οι αγώνες είναι μονοί και θα γίνουν το τριήμερο 24-26/9).

Καλαμάτα – Α.Ε. Καραϊσκάκης

Τρίκαλα – Δόξα Δράμας

Αιγάλεω – Εργοτέλης

Αταλάντη ή Ολυμπιακός Βόλου – Απόλλων Πόντου

Άετος Ορφανού – Απόλλων Λάρισας

Σπάρτη ή Ιάλυσος (18/9, 15.00) – Κέρκυρα

Ιωνικός – Παναχαϊκή

Πανθηραϊκός – Πλατανιάς

Α.Ε. Βαθυλλού/Πανσαμιακός ή Αιολικός (17/9, 16.00)/Κόρινθος/Νίκη Βόλου – Απόλλων Σμύρνης

Ασπρόπυργος – ΠΑΣ Γιάννινα

Βέροια ή Διαγόρας (18/9, 16.00) – Λεβαδειακός

Καβάλα – Χανιά

– Χωρίς αγώνα προκρίνεται ο Πανσερραϊκός.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.