- Διαφήμιση -

Στην ΑΕΚ θα αγωνίζεται ο Παναγιώτης Οικονομέας, ο οποίος έπεισε τους ανθρώπους της Ένωσης να τον κρατήσουν, μετά από δοκιμές, που πραγματοποίησε.

Ο ποδοσφαιριστής συμμετείχε στο πλαίσιο προετοιμασίας της ΑΕΚ, παίρνοντας μέρος μάλιστα και σε τουρνουά το οποίο διεξήχθη στο εξωτερικό.

- Διαφήμιση -

Έτσι, με την εξαιρετική παρουσία του, έκανε τους ανθρώπους των Κιτρινόμαυρων να εισηγηθούν να παραμείνει στα Σπάτα, όπερ και εγένετο.

Ο Οικονομέας αγωνιζόταν με τη φανέλα της Καλαμάτας, με την οποία έχει γράψει ρεκόρ, καθώς τον περασμένο Αύγουστο έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στην ιστορία του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τη Κόρινθο. Τότε ήταν 14 ετών, 8 μηνών και ημερών!

Ο νεαρός θα αγωνιστεί στην U17 της ΑΕΚ, η οποία έχει ντέρμπι την επόμενη αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό και σε περίπτωση που εκδοθεί έγκαιρα το δελτίο του, έχει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί!

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.