- Διαφήμιση -

Την πρόκριση του στους ομίλους του Champions League πανηγύρισε ο Άγιαξ. Οι Ολλανδοί επικράτησαν εντός έδρας του ΑΠΟΕΛ με 2-0 και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα στην Κύπρο σφράγισαν το εισιτήριο τους για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο ΑΠΟΕΛ πάλεψε και στην Ολλανδία, αλλά ο Άγιαξ ήτα φανερά ανώτερος κι επικράτησε εντός έδρας με 2-0, παίρνοντας το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League. Οι πρωταθλητές Κύπρου θα συνεχίσουν το ευρωπαϊκό ταξίδι τους στους ομίλους του Europa League.

Ο Άγιαξ προηγήθηκε στο 43′, με τον Ζίγεκ να εκτελεί το φάουλ από τα δεξιά και τον Αλβάρες με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

- Διαφήμιση -

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στον ίδιο ρυθμό και δεν μέτρησε σωστά από ένα γκολ για κάθε ομάδα, στο 49’ για τον Άγιαξ και στο 53’ για τον ΑΠΟΕΛ.

Στο 80′ ο Άγιαξ κλείδωσε την πρόκριση, όταν ο Τάντιτς με υπέροχη ενέργεια και με αριστερό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.