- Διαφήμιση -

Με 22 παίκτες η αποστολή της ΑΕΚ για την Τραπεζούντα και τον αγώνα ρεβάνς με την Τράμπζονσπορ στα πλέι οφ του Europa League, με τον Νίκο Κωστένογλου να επιλέγει την τελευταία στιγμή τη 18άδα του αγώνα.

Χωρίς εκπλήξεις η πρώτη αποστολή της ΑΕΚ, με τον Νίκο Κωστένογλου στην τεχνική της ηγεσία, μετά την πρόωρη απόλυση του Μιγκέλ Καρντόσο από την ομάδα, εξαιτίας και της ήττας από την Ξάνθη στην πρεμιέρα της Superleague.

Ο Έλληνας προπονητής ανέλαβε υπηρεσιακός προπονητής στην Ένωση, την οποία έχει υπηρετήσει τόσο ως παίκτης όσο και από τον πάγκο και πλέον καλείται να «παλέψει» μαζί της για το… θαύμα της ανατροπής του 3-1 από την Τραμπζονσπόρ στο ΟΑΚΑ.

- Διαφήμιση -

Η αποστολή της ΑΕΚ για την Τράμπζονσπορ

Μπάρκας, Τσιντώντας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Ζεράλδες, Μάνταλος, Σιμάο, Γαλανόπουλος, Ολιβέιρα, Βέρντε, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Κλωναρίδης.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.