- Διαφήμιση -

Με τους Σέρχιο Αγκουέρο και Ραχίμ Στέρλινγκ να σκοράρουν και στην τρίτη αγωνιστική της Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε στις νίκες, περνώντας από την έδρα της Μπόρνμουθ με 3-1.

Ασταμάτητο είναι το επιθετικό δίδυμο της Μάντσεστερ Σίτι, αφού σκόραραν αμφότεροι για τρίτο διαδοχικό ματς στη σεζόν και οδήγησαν την ομάδα τους σε εύκολη νίκη επί της Μπόρνμουθ.

Ο Αργεντινός στράικερ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 15′, με τον Άγγλο να κάνει το 2-0 λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, δείχνοντας να «καθαρίζει» το ματς για την ομάδα του Γκουαρδιόλα. Οι γηπεδούχοι μείωσαν όμως στο 45′ με τον Γουίλσον, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο δεύτερο μέρος.

- Διαφήμιση -

Εκεί όμως, οι «Πολίτες» ήταν και πάλι καλύτεροι και με τον Αγκουέρο να σκοράρει για δεύτερη φορά στο ματς και 4η στη φετινή Premier League, πήραν τελικά μια άνετη νίκη, μένοντας στο -2 από τη Λίβερπουλ και την κορυφή της βαθμολογίας. 

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.