- Διαφήμιση -

Με γκολ στις καθυστερήσεις (98′) κι ενώ είχε χάσει πέναλτι, η Τράμπζονσπορ επικράτησε 2-1 της Σπάρτα Πράγας πήρε το εισιτήριο για τα play off του Europa League και έρχεται στο δρόμο της ΑΕΚ.

Ενδιαφέρον ως το σφύριγμα της λήξης, είχε η αναμέτρηση της Τραμπζονσπόρ με την Σπάρτα Πράγας.

- Διαφήμιση -

Οι δύο ομάδες είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς, μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα στην Τσεχία, με τους Τούρκους να έχουν προβάδισμα πρόκρισης, λόγω των εκτός έδρας γκολ.

Στη ρεβάνς όμως, ήταν όλα ανοιχτά…

Η ομάδα του Ουνάλ Καραμάν μπήκε με φόρα στην αναμέτρηση και στο 11ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Αλεξάντερ Σέρλοθ. Η Σπάρτα προσπάθησε να αντιδράσει όμως η Τραμπζονσπόρ κράτησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου.

Στην επανάληψη, η Σπάρτα βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 78’ με τον Χλόζεκ (1-1).

Στο 88’ ο Πλάβτσιτς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και τα πράγματα δυσκόλεψαν για τους Τσέχους. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στις καθυστερήσεις, η Τράμπζονσπορ κέρδισε πέναλτι και μπορεί ο Νουακαέμε να αστόχησε, ο Νόβακ όμως «έγραψε» από κοντά το τελικό 2-1.

Πρώτο παιχνίδι στο κεκλεισμένο των θυρών ΟΑΚΑ την Πέμπτη 22 Αυγούστου και η ρεβάνς στην Τραπεζούντα την Πέμπτη 29 Αυγούστου.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.