- Διαφήμιση -

Με σκόρερ τους Φάνη Κάνιστρα και Αγγελο Μπαστακό, ο Α.Ο. Διαβολιτσίου νίκησε προχθές με 2-1 τον Τσικλητήρα στην Πύλο και διεύρυνε στις 28 αγωνιστικές το αήττητο σερί στην Α’ τοπική.

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας απέχουν δύο αγώνες από το να γράψουν ιστορία, κατακτώντας χωρίς ήττα το πρωτάθλημα.

- Διαφήμιση -

“Είμαστε κοντά στο να το πάρουμε αήττητοι και να γράψουμε μεγαλύτερη ιστορία. Είχα πει πάντως στα παιδιά, ότι ακόμα και αν χάναμε, μια ήττα δεν μπορεί να μηδενίσει αυτό που έχουμε κάνει φέτος”, λέει στην “Ελευθερία” ο Κώστας Παλαμάρας για την εντυπωσιακή πορεία στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του ΑΟΔ για μία ακόμα φορά απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του. “Παίξαμε σε μια δύσκολη έδρα κόντρα σε μια καλή και έμπειρη ομάδα και φύγαμε αλώβητοι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί παρότι είχαμε κάνει μόνο 3 προπονήσεις στις γιορτές του Πάσχα, δείξαμε σοβαρότητα, πειθαρχία και διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι. Ηταν επιλογή μας να γίνουν τόσες προπονήσεις, ώστε να περάσουν τα παιδιά τις γιορτές, μαζί με τις οικογένειές τους. Η δουλειά άλλωστε είχε γίνει. Παρά την αποχή δείξαμε ότι δεν πήραμε τυχαία το πρωτάθλημα”.

Ο Κώστας Παλαμάρας θεωρεί ότι η ομάδα του έκανε στην Πύλο το καλύτερο πρώτο ημίχρονο, ενώ ξεχώρισε τους Τσουκαλά και Γεωργιόπουλο, οι οποίοι, όπως είπε, έδειξαν ότι μπορούν να σταθούν στην παραπάνω κατηγορία.

Αφιερωμένη στον Κωνσταντάρα

Να σημειωθεί ότι το τεχνικό τιμ και οι παίκτες αφιέρωσαν τη νίκη στον Ξενοφώντα Κωνσταντάρα, πατέρα του προέδρου του ΑΟΔ Γιάννη Κωνσταντάρα, ο οποίος έκανε πρόσφατα επέμβαση καρδιάς. Ο κ. Κωνσταντάρας είναι από τους πιο πιστούς φιλάθλους της ομάδας και οι παίκτες ήθελαν το διπλό για να του το αφιερώσουν.

Μετά τη λήξη του πρωταθλήματος η απονομή

Το τελευταίο εντός έδρας ματς θα δώσει την προσεχή αγωνιστική το Διαβολίτσι, με αντίπαλο τη Σπερχογεία, μιας και στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος παίζει στην Καλαμάτα με την Ομόνοια.

Η απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της Α’ τοπικής σε φιλικό ματς , χωρίς ακόμα να έχει οριστικοποιηθεί ο αντίπαλος.

Πρόθεση πάντως της διοίκησης είναι να φέρει στο Διαβολίτσι μια δυνατή ομάδα, που θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους φιλάθλους.

Πηγή: notosport

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.