Καλαμάτα B.C. – Μεγαρίδα 51-81: Βαριά ήττα στην πρεμιέρα

93
- Διαφήμιση -

Παρά την προσπάθεια των παικτών του Αντώνη Κούτρη, η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων αποδείχθηκε χαώδης, γεγονός που αποτυπώνεται και στο τελικό σκορ, με τη Μεγαρίδα να επικρατεί άνετα με 51-81.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν από την αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού και το προβάδισμα και δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά σε κανένα σημείου του αγώνα. Η ήττα για την ομάδα της Καλαμάτας ήταν μέσα στο πρόγραμμα, καθώς αντιμετώπιζε ένα εκ των φαβορί για την άνοδο.

- Διαφήμιση -

Τα πραγματικά κρίσιμα παιχνίδια για την Καλαμάτα B.C. ξεκινούν από την επόμενη αγωνιστική, στην οποία αντιμετωπίζει τον Κεραυνό στο Αίγιο.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΜΕΓΑΡΙΔΑ 51-81
Διαιτητές: Γεράνιος-Τσακιράκη
Δεκάλεπτα: 13-25, 25-39, 41-57, 51-81
Καλαμάτα (Κούτρης): Μιχόπουλος, Γκοντόπουλος 9, Πέζος 4, Σιδέρης, Μαθιόπουλος 2, Μπάκας 9, Παθιάκης, Καλογερόπουλος 4, Κοντόπουλος 4, Γιαννακόπουλος 19 (1)
Μεγαρίδα (Μάνταλος): Πέτρουλας, Κοντόπουλος 5 (1), Σπυρόπουλος, Παλαιοχωρίτης 8, Ζακυνθινός 19 (2), Μπαλάφας 8 (2), Στεφάνου 3 (1), Αβραμίδης, Βουρτσής, Μαλούκος 15, Θέος 23 (2)

 

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.